Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Solar Poliformia P

dudek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko Gram ninja i mam 59lvl poli na P - 1 marmurek = 30min bede mial podwojny exp z is bo nie szkoda mi sm ;p i takie pytanie ile marmurow potrzeba zeby wbic 69 ;d? jak by ktos obeznany w tych sprawach mogl sie udzielic to milo by bylo ;p biore bez problemu spot w v2 szpony 220 speeda ;) za ogarniete wypowiedzi nagroda;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

ok dzieki chlopaki mam 15 wiec starczy mi;)) bralem spocik juz na 54 jelonem 27sr to teraz se targne na luzzzzie bo mam 38;)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Ale generalnie polecam Ci załatwić tarczę NNO - na wypadek gdyby jakiś "uprzejmy" wojownik z innego królestwa chciał Cie wygnać ze spota ;) Wtedy masz szanse uciec nawet przed wysokim lvlem i nie boli strata marmurku :)

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...